Sivuston uutiset

Kairon kevät 2013

Kairon kevät 2013

Kairon Instituutti -
Vastausten määrä: 0
Hei,

Hyvää myöhäissyksyä 2012!

Kaironin tulevia tapahtumia keväällä 2013:

1) Alkavat koulutukset
Keväällä 2013 alkaa uudet ryhmät sekä MVT - modernista vyöhyketerapiasta että TTT - tunnetaideterapiasta. Infotilaisuuksia alkavista koulutuksista järjestetään useammalla paikkakunnalla:
* Helsingissä, MVT-INFO 5.2.2013 ja TTT-INFO 12.2.2013
* Vaasassa, MVT 4.12.2012 ja
* Turussa, 13.3.2013

Tunnetaideterapian tunnemaalaus-tutustumisiltoja järjestetään lisäksi n. 1 kk välein. Samoin MVT:n näytehoitoillat tulevat ohjelmaan kevään 2013 puolella. Iltoihin on kahtena iltana vapaa pääsy kaikille opiskelusta kiinnostuneille.
Nämä infot ja tutustumisillat ovat hyvä keino myös niille jo valmistuneille terapeuteillemme, jotka miettivät opintojensa täydentämistä. Esimerkiksi uusi tunnetaideterapia väreineen voi avata kokonaan uuden ulottuvuuden terapiatyöskentelyyn!

Kaikki koulutuksista kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi ilmaisiin infoihin ja näytehoitotilaisuuksiin tutustumaan terapioihin ja opiskeluun Kaironissa!

2) Kaironin esitteitä vastaanotollasi?
Hyvä terapeutti, olethan ystävällinen ja kerrot ylläolevista mahdollisuuksista myös niille asiakkaillesi ja ystävillesi, joiden uskot olevan kiinnostunut koulutuksistamme. Voit halutessasi myös tilata meiltä MVT:n ja tunnetaideterapian koulutusesitteitä esillä pidettäväksi vastaanottosi yhteydessä. Esitteiden avulla on myös helppo kertoa asiakkaille omasta diplomiterapeuttitutkinnostasi. Voit tilata esitteitä lähettämällä tilauksen osoitetietoineen ja kappalemäärineen sähköpostiimme kairon(at)kairon.fi.

3) Homeopaattinen kotiapteekki
Pitkästä aikaa Kairon järjestää kaikille avoimen homeopatian itsehoidollisen peruskurssin nimeltään Homeopaattinen kotiapteekki. Kurssin lähtökohtana on 36 ainetta sisältävä homeopaattinen kotihoitolaukku. Kurssilla tutustutaan homeopaattisiin lääkeaineisiin, annetaan ohjeita tavallisimpien akuuttien sairauksien hoidosta, lääkeaineen valinnasta ja annostuksista sekä käydään lävitse hoitotapauksia.

Kurssi on tarkoitettu eri vaihtoehtohoitoja tekevien terapeuttien lisäksi kaikille homeopaattisesta itsehoidosta kiinnostuneille. Homeopaattinen kotiapteekki -kurssi järjestetään 23.-24.2.2013. Kurssin opettaa Homeopaatti, MVT- ja PVT- terapeutti Raija Volk.

4) MVT/PVT täydennyskoulutus
Keväällä 2013 on luvassa myös täydennyskoulutus MVT/PVT terapeuteille. Täydennyskoulutuksen aiheina ovat mm. tunneperimän "raadollisuus", tunteiden ”alamaailma”, hoitojärjestysosio, eki, nyt-hetken mysteeri sekä tunnemaalauskeissi. Täydennyskoulutuksiin osallistuminen on hyvä keino jo valmistuneille terpeuteille täydentää osaamistaan sekä kerätä itselleen ajankohtaista, uutta tietoa. Täydennyskoulutukseen voivat osallistua myös opintovaiheessa vielä olevat terapeutit, jos ovat opintojensa loppusuoralla tai opinnot ovat tyssänneet esim. lopputyön tekemiseen ja/tai diplomikurssin puuttumiseen. Tällöin täyd. koulutus antaa lisäpotkua opintojen loppuun saattamiseen.

MVTPVT täydennyskoulutuksen ajankohta on 16.-17.2.2013 ja kurssin opettaa Kaironin keho-tunnemetodien kehittäjä Antti Pietiäinen. Kurssilla annetaan myös näyte siitä miten tunnetaideterapia voi täydentää mvtpvt-opintoja.


Kaikista kevään tapahtumista löydät lisätietoa kurssikalenteristamme: http://www.kairon.fi/terapiamuodot/kurssikalenteri

Tervetuloa mukaan aloituskursseille, täydennyskoulutuksiin sekä info- ja tutustumisiltoihin!

Toivottaa
Kaironin väki


Jos et halua saada enää jatkossa näitä viestejämme, niin ilmoitatko siitä ystävällisesti toimistomme sähköpostiin kairon(at)kairon.fi, niin poistamme Sinut postituslistaltamme.