Sivuston uutiset

Kairon syksy 2012

Kairon syksy 2012

Kairon Instituutti -
Vastausten määrä: 0
Hei,

hyvää alkavaa syksyä 2012!

Kairon tiedottaa:

1) Syksyllä 2012 alkaa uudet ryhmät sekä modernista vyöhyketerapiasta että tunnetaideterapiasta. Tunnetaideterapia 1 kurssi starttaa jo ensi viikolla, 7.-9.9.2012, mutta kiinnostuneita mahtuu vielä mukaan ryhmään! Tunnetaideterapiasta järjestään pitkin syksyä myös Tunnemaalausiltoja, joihin ovat tervetulleita kaikki tunnetaideterapiasta kiinnostuneet. Tunnemaalausiltoihin saa osallistua kaksi kertaa ilmaiseksi. Seuraava tunnemaalausilta järjestetään 4.9.2012.
Lue lisää tunnetaideterapiasta voit lukea täältä: http://www.kairon.fi/terapiamuodot/taideterapia

2) Uutuutena nyt myös Turussa ja Vaasassa on mahdollista aloittaa modernin vyöhyketerapian opinnot! Infotilaisuuksia alkavista MVT-koulutuksista järjestetään seuraavasti: MVT info Turussa on 5.9.2012, MVT info Helsingissä on 12.9.2012 ja MVT info Vaasassa on 16.10.2012. Kaikki koulutuksista kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi ilmaisiin infoihin tutustumaan moderniin vyöhyketerapiaan sekä opiskeluun Kaironissa!
Lue lisää modernista vyöhyketerapiasta voit lukea täältä: http://www.kairon.fi/terapiamuodot/moderni-vyohyketerapia

3) Kevään kurssiaikataulut on nyt lisätty kurssikalenteriimme. Käy katsomassa omalle ryhmällesi suunniteltujen kurssien aikataulut sekä keväällä järjestettävät koulu- ja luontaislääketieteen kurssit: http://www.kairon.fi/terapiamuodot/kurssikalenteri

4) Keväällä 2013 on suunnitteilla järjestää täydennyskoulutuksia jo valmistuneille terapeuteille sekä avoimia kursseja kaikille halukkaille. Ilmoitamme täydennyskoulutuksista kotisivuillamme www.kairon.fi vielä myöhemmin syksyllä, joten kannattaa seurata kurssikalenteria myös kevään täydennyskoulutusten osalta.

5) Voit myös ystävällisesti välittää tätä viestiä eteenpäin, esim. ystävillesi ja tutuillesi, joiden uskot olevan koulutuksistamme kiinnostuneita. Kiitos etukäteen!

Ystävällisin terveisin,
Kaironin mobiilitoimisto


PS. Jos et halua jatkossa näitä sähköpostiviestejämme, niin ole ystävällinen ja kerro siitä sähköpostitse meille kairon@kairon.fi.