Sivuston uutiset

Kairon kevät 2017

Kairon kevät 2017

by Kairon Instituutti -
Number of replies: 0

Hei, ja hyvää alkanutta vuotta 2017!

Tämän viestin sisältö:

1)    Kaironin 30-vuotis juhlavuosi käynnistyy
2)    Kaironin uudet kotisivut www.kairon.fi
3)    TVT – lyhenne käyttöön tunnevyöhyketerapiasta, MVTPVT-nimityksen sijaan
4)    Alkavat koulutukset Helsingissä: TVT tunnevyöhyketerapia ja TTT tunnetaideterapia
5)    TVT tunnevyöhyketerapia alkaa Turussa
6)    Tunnetaideterapiakoulutus alkaa Oulussa
7)    Täydennyskoulutus Helsingissä ”Rajut tunnereaktiot” – Uusi TuDy-pallukkakuva!
8)    Kairon sosiaalisessa mediassa

 

1) Kaironin 30-vuotis juhlavuosi käynnistyy

Tervetuloa mukaan juhlistamaan Kaironin 30 vuoden kokemusta yhtenä Suomen suurimpana luontaisterapiakouluttajana. Vuosien varrella koulutusaloja on ollut useita, ja meiltä on valmistunut terapeutteja yli 10 eri luontaisterapia-alalta. Valmistuneita terapeutteja Kaironissa on koko 30 vuoden ajalta 2 700! Viime vuosina olemme keskittyneet Kaironin rehtorin Antti Pietiäisen kehittämiin tunneterapioihin – tunnevyöhyketerapiaan® ja tunnetaideterapiaan®. Koulutus- ja kehitystyö luontaisterapioiden parissa jatkuu yhä – vaikka nyt, juhlavuonna, onkin aika muistella tarinaa myös vuosien varrelta. Seuraa Kaironin uusia kotisivuja ja Facebookia koskien tulevia juhlavuoden päivityksiä ja tapahtumia!

2) Kaironin sivut uudistuu
Vuodenvaihteen myötä Kaironin yleisilme päivittyy uusien kotisivujen muodossa. Uudet sivut ovat sekä mobiililaitteelle että pöytäkoneelle sopivat. Mitä mieltä olet uudesta ilmeestä? Näin käyttöönottovaiheessa kuulemme mielellämme palautetta sivujen toimivuudesta ja ulkonäöstä! Tervetuloa surffailemaan: www.kairon.fi.

Kaironin oppilassivut eli Moodle –kurssirekisterijärjestelmä on pysynyt ennallaan, mutta sivusto löytyy nykyään uudesta osoitteesta www.moodle.kairon.fi. Moodleen pääsee myös Kaironin kotisivujen kautta oikeasta yläreunasta kohdasta ”Kirjaudu”.


3) Tunnevyöhyketerapia® -koulutuksen lyhenne tästä lähtien ”TVT”

MVT- ja PVT-koulutuksien yhdistyessä muutama vuosi sitten uudeksi Tunnevyöhyketerapiakoulutukseksi, jätimme selvyyden vuoksi silloin vielä käyttöön vanhat lyhenteet MVTPVT. Tämä lyhenteeksi kohtuullisen pitkä kirjainyhdistelmä on nykyään siis lyhentynyt TVT:ksi. Tämän huomaa eritoten kurssikalenterissa ja –ilmoittautumisissa, mutta muutoin kurssinumerointi yms. koulutukseen rakenteeseen liittyvä on ennallaan.


4) Alkavat koulutukset Helsingissä
* TVT tunnevyöhyketerapia 1 kurssi pidetään Helsingissä 10.-12.3.2017.
Ilmainen TVT-tunnevyöhyketerapian infotilaisuus pidetään 7.2.2017, klo 17.30-20.00 (Särkiniementie 5 A, 5. krs). Aiheena terapian ja hoitotulosten esittely sekä näytehoitoja, metodin kehittäjä Antti Pietiäinen esittelee. Vapaa pääsy, tervetuloa!

* TTT – Tunnetaideterapia 1 kurssi pidetään Helsingissä 3.-5.3.2017.
Ilmainen TTT-tunnetaideterapian infotilaisuus 1.2.2017 klo 17.30-20.00 (Särkiniementie 5 A, 5. krs). Aiheena terapian ja hoitotulosten esittely sekä tunnemaalausta. Vapaa pääsy, tervetuloa!

5) TVT tunnevyöhyketerapia ja tunnetaideterapiakoulutus Turussa
Keväällä 2017 myös Turussa järjestetään TVT tunnevyöhyketerapian aloituskurssi, 17.-19.2.2017. Ilmainen TVT-tunnevyöhyketerapian infotilaisuus pidetään 7.2.2017, klo 17.30-20.00 (Maariankatu 2, Turku). Aiheena terapian ja hoitotulosten esittely sekä näytehoitoja. Vapaa pääsy, tervetuloa!

6) TTT-tunnetaideterapiakoulutus Oulussa
TTT tunnetaideterapian aloituskurssi pidetään Oulussa 17.-19.3.2017.
Ilmainen TTT-tunnevyöhyketerapian infotilaisuus pidetään 25.2.2017, klo 14.00-17.00. (Kiilakiventie 1, Oulu). Aiheena terapian ja koulutuksen esittely sekä tunnemaalausta. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Kaikki koulutuksista kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi ilmaisiin infoihin tutustumaan terapioihin, saavutettuihin hoitotuloksiin sekä opiskeluun Kaironissa. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy, eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua.
Aloituskursseille otetaan vastaan ilmoittautumisia. Ilmoittautua voi joko sähköpostitse osoitteeseen kairon@kairon.fi tai itsenäisesti netin kautta, ohjeet löytyvät täältä: http://www.kairon.fi/opiskelu/ilmoittautuminen/7) Täydennyskoulutukset Helsingissä
TVT/TTT –täydennyskoulutus pidetään keväällä Helsingissä 25.-26.3.2017. Aiheena ”Antitunneperimän rajut tunnereaktiot”. Nämä liitetään TuDy-kaavioon alimmiksi pallukoiksi 3. rajan jälkeen. Kurssilla esitellään näin muodostuva uusi TuDy-pallukkakuva!

Kun tunneperimä kielletään, syntyy rajuja reaktioita kuten raivo, luonnevikaisuus ja kehoa tuhoavat sairaudet (syöpä, dementia, jne.). Tämä kurssi on täydennyskoulutusta Kaironin tunneterapeuteille. Kursseille voivat ilmoittautua valmiit terapeutit sekä vähintään MVTPVT 8 tai TTT 5 kurssin suorittaneet opiskelijat.
Täydennyskoulutuksen aiheisiin voit tarkemmin tutustua esittelysivulta: http://www.kairon.fi/opiskelu/ilmoittautuminen/


8) Seuraa Kaironia, tunneterapioita ja Antti Pietiäistä myös sosiaalisessa mediassa – pysy mukana alan uusissa käänteissä ja mediakeskustelussa
* Kaironin Facebook: https://www.facebook.com/Kaironinstituutti. Tule tykkäämään ja jakamaan eteenpäin. Näin luomme oman uutisverkoston!
* Antti Pietiäisen blogi: http://anttipietiainen.blogspot.fi/
* Kaironin Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCtraK45_XVSkxX-gsgaLlpg/feed


Kiitos osallistumisestasi ja tiedon jakamisestasi myös ystävillesi!


Kaikki tarkemmat tiedot kaikista Kaironin järjestämistä kursseista ja tilaisuuksista löydät kurssikalenteristamme: http://www.kairon.fi/kurssikalenteri/. Tervetuloa mukaan aloituskursseille, täydennyskoulutuksiin sekä info- ja tutustumisiltoihin!

Ihanaa vuoden 2017 jatkoa kaikille!
Kaironin väki