Sivuston uutiset

Kairon syksy 2016

Kairon syksy 2016

Kairon Instituutti -
Vastausten määrä: 0

Hei, ja hyvää aurinkoista kesää!

Tämän viestin sisältö:
1)    Antti Pietiäinen luennoi syksyllä Helsingissä ja Oulussa aiheesta ”KehoTunneterapiat avain terveyteen ja hyvinvointiin”
2)    Tunnevyöhyketerapia® – uusi yhteisnimitys MVT- ja PVT-terapioille
3)    Alkavat koulutukset Helsingissä: MVTPVT tunnevyöhyketerapia ja TTT tunnetaideterapia
4)    MVTPVT tunnevyöhyketerapia- ja tunnetaideterapiakoulutus alkaa Turussa
5)    MVTPVT tunnevyöhyketerapia alkaa Oulussa
6)    Täydennyskoulutus Helsingissä ”Antitunneperimän rajut tunnereaktiot”
7)    Seuraa Kaironia, tunneterapioita ja Antti Pietiäistä myös sosiaalisessa mediassa – pysy mukana alan uusissa käänteissä ja mediakeskustelussa

1) Antti Pietiäisen suosittu yleisöluentosarja jatkuu syksyllä Helsingissä ja Oulussa aiheena "Keho-Tunneterapiat avain terveyteen ja hyvinvointiin”
Luentoaikataulu:
* Helsingissä 7.9.2016 klo 17.30-19.00 osoitteessa Särkiniementie 5 A 58, Helsinki
* Oulussa 25.8.2016 klo 17.30-19.00, paikkana Oulun kaupunginkirjasto

Luennot ovat ilmaisia ja niihin on vapaa pääsy. Tervetuloa kuulemaan lisää kuinka hienoja hoitotuloksia syntyy kun ihmistä hoidetaan kokonaisvaltaisesti: kehoa, tunnetta, tunneperimää ja identiteettiä yhdessä. Kerrothan tutuillesi, ystävillesi ja asiakkaillesikin luennoista!


2) Tunnevyöhyketerapia® on uusi rekisteröity yhteisnimitys MVT moderni vyöhyketerapia ja PVT psykologinen vyöhyketerapia –termeille.

Koulutuksen yhdistyessä yhtenäiseksi MVTPVT-koulutukseksi, tulee kaikki Kaironista valmistuvat terapeutit olemaan sekä MVT- että PVT-terapeutteja, eli täten myös Tunnevyöhyketerapeutteja. Sekaannuksen välttämiseksi puhumme MVTPVT Tunnevyöhyketerapiasta.


3) Alkavat koulutukset Helsingissä
* MVTPVT tunnevyöhyketerapia 1 kurssi on Helsingissä 14.-16.10.2016.
Ilmainen MVTPVT-tunnevyöhyketerapian infotilaisuus pidetään 14.9.2016, klo 17.30-20.00 (Särkiniementie 5 A, 5. krs). Aiheena terapian ja hoitotulosten esittely, metodin kehittäjä Antti Pietiäinen esittelee.

* TTT – Tunnetaideterapia 1 kurssi pidetään Helsingissä 28.-30.10.2016
Ilmainen TTT-tunnetaideterapian infotilaisuus 21.9.2016 klo 17.30-20.00 (Särkiniementie 5 A, 5. krs). Aiheena terapian ja hoitotulosten esittely, metodin kehittäjä Antti Pietiäinen esittelee.

4) MVTPVT tunnevyöhyketerapia ja tunnetaideterapiakoulutus Turussa
Syksyllä 2016 myös Turussa järjestetään MVTPVT tunnevyöhyketerapian aloituskurssi, 23.-25.9.2016. Ilmainen MVTPVT-tunnevyöhyketerapian infotilaisuus pidetään 6.9.2016, klo 17.30-20.00 (Maariankatu 2, Turku). Aiheena terapian ja hoitotulosten esittely, metodin kehittäjä Antti Pietiäinen esittelee.

TTT tunnetaideterapian aloituskurssi pidetään Turussa 14.-16.10.2016.
Ilmainen TTT-tunnetaideterapian infotilaisuus 4.10.2016 klo 17.30-20.00 (Maariankatu 2, Turku). Aiheena terapian ja hoitotulosten esittely, metodin kehittäjä Antti Pietiäinen esittelee.

5) MVTPVT-tunnevyöhyketerapiakoulutus Oulussa
TTT tunnetaideterapian aloituskurssi pidetään Oulussa 21.-23.10.2016.
Ilmainen MVTPVT-tunnevyöhyketerapian infotilaisuus pidetään 25.8.2016, klo 19.00-20.00 heti Antti Pietiäisen yleisöluennon jälkeen (Oulun Kaupunginkirjasto). Aiheena terapian ja hoitotulosten esittely, metodin kehittäjä Antti Pietiäinen esittelee.

Kaikki koulutuksista kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi ilmaisiin infoihin tutustumaan terapioihin, saavutettuihin hoitotuloksiin sekä opiskeluun Kaironissa. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy, eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua.
Aloituskursseille otetaan vastaan ilmoittautumisia. Ilmoittautua voi joko sähköpostitse osoitteeseen kairon(at)kairon.fi tai itsenäisesti netin kautta, ohjeet löytyvät täältä: http://www.kairon.fi/tule-opiskelemaan/ilmoittautuminen

6) Täydennyskoulutukset Helsingissä
MVT/PVT/TTT –täydennyskoulutus pidetään ensi keväänä Helsingissä 25.-26.3.2017. Aiheena ”Antitunneperimän rajut tunnereaktiot”. Nämä liitetään TuDy-kaavioon alimmiksi pallukoiksi 3. rajan jälkeen. Kun tunneperimä kielletään, syntyy rajuja reaktioita kuten raivo, luonnevikaisuus ja kehoa tuhoavat sairaudet (syöpä, dementia, jne.). Tämä kurssi on täydennyskoulutusta Kaironin tunneterapeuteille. Kursseille voivat ilmoittautua valmiit terapeutit sekä vähintään MVTPVT 8 tai TTT 5 kurssin suorittaneet opiskelijat.
Täydennyskoulutuksen aiheisiin voit tarkemmin tutustua esittelysivulta: http://www.kairon.fi/terapiamuodot/taydennyskoulutus

7) Seuraa Kaironia, tunneterapioita ja Antti Pietiäistä myös sosiaalisessa mediassa – pysy mukana alan uusissa käänteissä ja mediakeskustelussa
* Kaironin Facebook: https://www.facebook.com/Kaironinstituutti. Tule tykkäämään ja jakamaan eteenpäin. Näin luomme oman uutisverkoston!
* Antti Pietiäisen blogi: http://anttipietiainen.blogspot.fi/
* Kaironin Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCtraK45_XVSkxX-gsgaLlpg/feed

Kiitos osallistumisestasi ja tiedon jakamisestasi myös ystävillesi!Kaikki tarkemmat tiedot kaikista Kaironin järjestämistä kursseista ja tilaisuuksista löydät kurssikalenteristamme: http://kairon.fi/terapiamuodot/kurssikalenteri
Tervetuloa mukaan luennoille, aloituskursseille, täydennyskoulutuksiin sekä info- ja tutustumisiltoihin!

Ihanaa kesän jatkoa 2016 toivottaen

Kaironin väkiJos et halua saada enää jatkossa näitä viestejämme, niin ilmoitatko siitä ystävällisesti toimistomme sähköpostiin kairon(at)kairon.fi, niin poistamme Sinut postituslistaltamme.