Sivuston uutiset

Kairon syksy 2014

Kairon syksy 2014

by Kairon Instituutti -
Number of replies: 0

Hei,
kesän ollessa jo hyvässä vauhdissa, haluaisimme muistuttaa oppilaitamme ja kaikkia opintojen aloittamisesta kiinnostuneita syksyn 2014 tapahtumista ja alkavista koulutuksista Kaironissa.

Tämän viestin sisältö:
1) Kairon muuttaa uusiin tiloihin
2) Oulussa järjestetään Antti Pietiäisen yleisöluento 29.8.2014 ”Tunteet ja tunneperimä sairauksiemme syynä”
3) Helsingissä alkavat koulutukset (MVTPVT, tunnetaideterapia, koululääketiede)
4) Oulussa alkavat MVTPVT-koulutus ja Tunnekoulu
5) Turussa alkavat MVTPVT-koulutus syksyllä ja tunnetaideterapiakoulutus keväällä

****************

1) Kairon muuttaa uusiin tiloihin
Haluaisimme tiedottaa tärkeän asian kaikille oppilaillemme:
Kairon muuttaa kesän aikana uusiin toimitiloihin siten, että jo syksyn ensimmäiset kurssit tullaan järjestämään uusissa tiloissamme Helsingin Lauttasaaressa. Kaironin uuden kurssipaikan osoite on: Särkiniementie 5, 5.krs, 00210 Helsinki.
Kurssipaikan läheisyydessä on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja sekä kävelyetäisyys bussipysäkille.

Toivomme, että uusi kurssitila tulee olemaan mahdollisimman toimiva sekä opetustarkoituksessa että kulkuyhteyksien puolesta.

2) Kaironin rehtorin Antti Pietiäisen (MVTPVT- ja TTT-metodien kehittäjä) yleisöluento "Tunteet ja tunneperimä sairauksiemme syynä" järjestetään Oulussa perjantaina 29.8.2014 klo 18-19.30. Luento on ilmainen ja tilaisuuteen on vapaa pääsy. Luentopaikkana toimii Oulun Pääkirjaston Pakkalan sali, Kaarlenväylä 3, 90100 Oulu. Tervetuloa kuuntelemaan luentoa tästä mielenkiintoisesta aiheesta!

3) Helsingissä alkavat koulutukset (MVTPVT, tunnetaideterapia, koululääketiede)
Moderni- ja psykologinen vyöhyketerapia -  MVTPVT1 -aloituskurssi pidetään Helsingissä 17.-19.10.2014. MVTPVT:n ilmainen infotilaisuus järjestetään 17.9.2014 klo 17.30-20. Info pidetään Kaironin kurssipaikalla osoitteessa Särkiniementie 5, 5.krs, 00210 Helsinki.

Tunnetaideterapia  - TTT1 -aloituskurssi pidetään Helsingissä 10.-12.10.2014. Tunnetaideterapian ilmainen infotilaisuus pidetään 11.9.2014 klo 17.30-20. Info pidetään Kaironin kurssipaikalla osoitteessa Särkiniementie 5, 5.krs, 00210 Helsinki.

Koululääketieteen perusopintojen uusi kurssikierto alkaa syksyllä Anatomia & fysiologia 1 kurssista 31.10.-2.11.2014. Lääketieteen peruskurssit kuuluvat pakollisina Kaironin terapiaopintoihin, mikäli opiskelija tähtää terapiaopinnoissaan valmistumiseen ja diplomitutkintoon asti. Lääketieteen perusteiden suorittaminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin terapiaopintojen ohella, jotta myös koululääketieteen opinnot etenisivät jouhevasti terapiaopintojen ohella.

Syksyllä järjestetään myös psykologian (22.-24.8.2014) ja psykiatrian (3.-5.10.2014) kurssit, joista voi myös halutessaan aloittaa koululääketieteen opinnot. Kursseille on vielä paikkoja jäljellä ja näihin otetaan vastaan ilmoittautumisia.

Kaironin koululääketieteen peruskurssit ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Koululääketieteen perusteet –opintokokonaisuus on Luontaislääketieteen Keskusliiton (LKL) hyväksymä koulutus.

4) Oulussa alkavat MVTPVT-koulutus ja Tunnekoulu
Pitkän tauon jälkeen Kairon käynnistää modernin- ja psykologisen vyöhyketerapian koulutuksen Oulussa syksyllä 2014.

Oulussa Moderni- ja psykologinen vyöhyketerapia - MVTPVT1 -aloituskurssi järjestetään 17.-19.10.2014. Oulun MVTPVT-koulutuksen ilmainen infotilaisuus järjestetään Antti Pietiäisen luennon yhteydessä 29.8.2014 klo 17-18. Infossa Antti Pietiäinen kertoo tarkemmin modernista- ja psykologisesta vyöhyketerapiasta sekä opiskelusta Kaironissa. Paikkana toimii Oulun pääkirjaston Pakkalan sali, osoitteessa Kaarlenväylä 3, 90100 Oulu.

Oulussa järjestetään myös Antti Pietiäisen suosittu Tunnekoulu 30.-31.8.2014 (la klo 10-17 ja su klo 9-16). Kurssi järjestetään osoitteessa Hallituskatu 7, Oulu.

Tunnekoulu antaa jokaiselle ihmiselle tarpeelliset tiedot tunneprosessoinnin tärkeydestä. Se auttaa ihmistä pysähtymään ja kuuntelemaan tunne-elämää, kehoa, paria, ryhmää. Apuna tunnetyöskentelyssä käytetään itsehoidollisia keinoja ja metodeja. Tarkoituksena on auttaa oppilasta tunnistamaan jokapäiväisiä tunteita ja prosessoimaan niitä.

5) Turussa alkavat MVTPVT-koulutus syksyllä ja tunnetaideterapiakoulutus keväällä
Turussa Moderni- ja psykologinen vyöhyketerapia - MVTPVT1-aloituskurssi pidetään 3.-5.10.2014. Turun MVTPVT-koulutuksen ilmainen infotilaisuus järjestetään 2.9.2014 klo 17.30-20. MVTPVT-koulutusta esittelee Turun MVTPVT-opettaja Riitta Silander. Info pidetään osoitteessa Käsityöläiskatu 4a, 5.kerros, 20100 Turku.

Ja tiedoksi myös, että Turussa alkaa tunnetaideterapiakoulutus ensi keväänä 27.-29.3.2015. Tunnetaideterapiakoulutuksen infotilaisuudesta tullaan ilmoittamaan tarkemmat tiedot myöhemmin Kaironin nettisivuilla.

 

Kaikki Kaironin koulutuksista kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi ilmaisiin infoihin tutustumaan terapioihin, saavutettuihin hoitotuloksiin sekä opiskeluun Kaironissa. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy, eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua.

Kaikille syksyn aloituskursseille otetaan jo vastaan ilmoittautumisia. Ilmoittautua voi joko sähköpostitse osoitteeseen kairon@kairon.fi tai itsenäisesti netin kautta, ohjeet löytyvät täältä: http://www.kairon.fi/tule-opiskelemaan/ilmoittautuminen

Tarkemmat tiedot kaikista Kaironin järjestämistä kursseista ja tilaisuuksista löydät kurssikalenteristamme: http://kairon.fi/terapiamuodot/kurssikalenteri

Toivotamme kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi kuuntelemaan mielenkiintoisia luentoja ja terapiaesittelyjä syksyn moniin tutustumistilaisuuksiin!

Hyvää kesän jatkoa toivottaen,
Kaironin väki


Jos et halua saada enää jatkossa näitä viestejämme, niin ilmoitatko siitä ystävällisesti toimistomme sähköpostiin kairon(at)kairon.fi, niin poistamme Sinut postituslistaltamme.