Sivuston käytön ohjeet

Sivusto: Kairon Instituutti
Kurssi: Kairon Instituutti
Kirja: Sivuston käytön ohjeet
Tulostanut:
Tulostettu: maanantai 24. kesäkuu 2024, 12.02

Kuvaus

Info

SIVUSTON KÄYTÖN OHJEET

Tästä löydät linkki-listan erilaisiin sekä websivuston että verkkokaupan käyttöä koskeviin ohjeisiin:

Miten kirjaudut sisään

Miten ilmoittaudut kursseille

Miten käsittelet omaa profiiliaMiten kirjaudut sisään

Tunnuksen luominen

1. Luo itsellesi käyttäjätunnus täältä (valitse kohta "Jos sinulla ei ole vielä tunnusta"). Laita käyttäjätunnukseksesi voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.

2. Tunnuksen luomisen jälkeen Sinulle lähetetään sähköpostiviesti antamaasi osoitteeseen. Viestissä olevasta linkistä saat vahvistettua tunnuksesi (käyttäjätunnus ei toimi ennen kuin olet vahvistanut sen).

3. Jatkossa pääset kirjautumaan sivustolle luomallasi käyttäjätunnuksella.

Jos tunnuksen luomisessa, vahvistamisessa tai kirjautumisessa ilmenee ongelmia, olethan yhteydessä toimistolle osoitteeseen kairon[at]kairon.fi.

Miten ilmoittaudut kursseille

Ilmoittautuminen

Sisäänkirjautumisen jälkeen sinun on mahdollista ilmoittautua Kaironin kursseille.

1. Valitse ensin haluamasi koulutusala Kurssikategoriat -lohkosta ja sen jälkeen kurssi, jolle haluat ilmoittautua. Ilmoittautumis- ja peruutusehoihin voit tutustua täältä.
(Kurssi-ilmoittautuminen on sitova vasta kurssimaksun maksamisen jälkeen, joten pelkästään kurssille ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään.)

2. Kurssinäkymä
Ilmoittautumisen jälkeen päädyt ko kurssin kurssinäkymään. Tästä näkymästä löydät kurssikutsun, joka käsittää kaiken kurssiin liittyvän informaation. Ole hyvä, ja tutustu kurssikutsuun ilmoittauduttuasi.

3. Ilmoittautumisen voit peruutta joko itse valitsemalla ensin "Omat kurssini" -lohkon, jonka alta löytyy "Asetukset" -lohko ja kohta "Poista minut kurssilta ..." tai vaihtoehtoisesti ilmoittamalla peruutuksesta toimistolle osoitteeseen kairon[at]kairon.fi.

Miten käsittelet omaa profiilia


Oma profiili

Luomaasi käyttäjätunnusta, omaa profiiliasi, pääset tarkastamaan klikkaamalla oikealla yläkulmassa olevaa nimeäsi. Profiilistasi löytyy ilmoittamasi tiedot itsestäsi sekä mahdolliset kurssi-ilmoittautumiset ja -suoritukset.
(Muut sivuston käyttäjät eivät näe tietojasi, etkä itse näe muiden kirjautuneiden tietoja.)

1. Kurssirekisteri
Kurssirekisteriin tulee merkintä jokaisesta suorittamastasi kurssista Rekisteri-sarakkeeseen.

Tunnevyöhyketerapian ja tunnetaideterapian tenteistä ei tule merkintää Suoritus -sarakkeeseen, vaan näitä suorituksia seurataan opintokirjassa. TVT:n ja TTT:n kurssien kohdalla tämä Suoritus -sarake tulee olla tyhjä. Pvm -sarakkeessa näkyy näiden kurssien kohdalla kurssin suorituspäivämäärä.


Ravintoterapiakurssin tentin tulos hyväksytty/hylätty tulee Suoritus -sarakkeeseen. Pvm -sarakkeeseen tulee tentin suorittamisen jälkeen tenttipäivämäärä. Kurssin suorituspäivämäärän näet Rekisteri -sarakkeesta kurssin nimeä klikkaamalla.


2. Muokkaa tietoja
Voit muokata omia yhteystietojasi Käyttäjätiedot -lohkosta klikkaamalla "Muokkaa tietoja". Salasanan pääset vaihtamaan Asetukset -lohkosta klikkaamalla "Vaihda salasana".
Sähköpostiosoitetta/käyttäjätunnusta ei kuitenkaan pysty itse vaihtamaan. Mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu, ilmoitathan muutoksesta toimistolle sähköpostitse osoitteeseen kairon(at)kairon.fi.

KOULUTUS- ja TENTTIAJAT


Kurssi- ja tenttiajat löydät kurssikalenteristamme.

YHTEYSTIEDOT

Yhteystiedot

Sähköposti: kairon(at)kairon.fi

Kotisivut: https://kairon.fi/

Verkkokauppa: https://kairon.fi/kauppa/

Puhelinpäivystysajat: http://www.kairon.fi/yhteystiedot

Kurssipaikka

Kaironin kurssipaikan osoite on
Särkiniementie 5, 5.krs, 00210 HELSINKI